Potrebni sastojci: 5 jaja; 5 kasika secera; 5 kasika brasna; 2 kasike kakaoa; 1 prasak za pecivo; 500ml mleka. Za preliv: 250g secera; 500ml vode; Vanilin secer. Za fil: 500ml.mleka; 5 kasika brasna; 100g secera; 1 vanilin secer. Priprema: Umutiti 5 belanaca sa 5 kasika secera, dodati 5 zumanaca, 5 kasika brasna, 2 kasike kakaoa i prasak za pecivo. Podmazati pleh i peci koru. Pecenu koru preliti skuvanim sirupom od 250g secera, 500ml vode, 1 vanilinog secera. Toplo na toplo i ostaviti da se ohladi u plehu . Fil: Od 0,5l mleka, 5 kasika brasna, 100g secera i 1 vanilinog secera skuvati beli krem. Kada se ohladi, dodati mu 250g putera umucenog sa 1 kasikom secera u prahu. Beli fil sipati preko kore. Preko belog fila preliti 3 stangle cokolade rastopljene sa malo putera.