PANZEROTTI
![Слика](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1psww8N7izs4T6T8bJ1iOnw_y0q8gXfULNJ6dx18VJKY_m8PTDfBgMwiIerFAg-0Ms9XenyevP1AutfjnTeEwL4XQcEUONeVTofm-tMZN4t9BAdOudMst93WgDE-OLSSeuAUXMEFcVQw/s1600/1649107666521835-0.png)
Potrebni sastojci: 600g brasna; 200ml toplog mleka; 100ml tople vode; 100ml ulja; 1 kesica suvog kvasca; 1 kasicica secera; 1,5 kasicice soli. Za premazivanje: 1 jaje; Susam za posipanje. Nadev: Parizer, sunka...; Sir po zelji; 1 kisela pavlaka; 1 kasika kecapa; Origano. Priprema: U vangli pomesajte toplo mleko sa toplom vodom, ulje pa dodajte secer, suvi kvasac, promesajte. U brasno dodajte so, promesajte pa postepeno sipajte u vanglu sa mlekom i vodom. Zamesite testo, pokrijte ga providnom folijom i ostavite da nadodje oko 20-25 minuta na toplom mestu. Dok cekate da testo naraste napravite nadev. Sve sastojke gore navedene pomesajte tako sto cete izrendati parizer, sir (ukoliko koristite kackavalj), dodajte pavlaku, kecap i origano, sve izmesajte. Na pobrasnjenu radnu povrsinu izvadite testo i oklagijom razvijte testo srednje debljine pa okruglom cinijom vadite krugove (12cm sirine). Filujte jednu stranu kruga, preklopite je drugom, zatim viljuskom pri