TOKANJ GULAS
![Слика](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiZFAgSAqhy9mEduXSuEuqMkuddTVO8lM4142BGq4-gjSbC7ubxffVZkcGd416EK9jRAlo7Fx6_ynGOp1qfwkdrTZjz1KzzBNlvxVyophFI_T9ITnNVSTw6gZ_XkkEAkbvmSIdvxjkevV8/w320-h240/1633477677324046-0.png)
Ukoliko ste ljubitelj pikantnih ukusa, onda je ovo jelo pun pogodak za vas. Potrebni sastojci: 600g svinjskog mesa; 1 paprika babura; 400g crnog luka; 1 kasika senfa; 2 kasike pavlake; 40ml vina; 2 cena belog luka; So; Biber. Priprema: Svinjsko meso i papriku isecite na stapice, a luk na rebarca. Meso dinstajte na malo ulja dok ne bude uprzeno. Luk malo dinstajte, dodajte papriku. Ostavite da se krcka. Kada postane gusto dodajte vino i pustite da se krcka jos 10 minuta, na jacoj vatri. Dodajte ostale sastojke i kuvajte 2 sata na tihoj vatri. Servirajte uz kuvanu testeninu.