TOKANJ GULAS

Ukoliko ste ljubitelj pikantnih ukusa, onda je ovo jelo pun pogodak za vas. 

Potrebni sastojci:

600g svinjskog mesa;
1 paprika babura;
400g crnog luka;
1 kasika senfa;
2 kasike pavlake;
40ml vina;
2 cena belog luka;
So;
Biber.

Priprema:

Svinjsko meso i papriku isecite na stapice,  a luk na rebarca. Meso dinstajte na malo ulja dok ne bude uprzeno. Luk malo dinstajte,  dodajte papriku.  Ostavite da se krcka.  Kada postane gusto dodajte vino i pustite da se krcka jos  10 minuta, na jacoj vatri. Dodajte ostale sastojke i kuvajte 2 sata na tihoj vatri.  Servirajte uz kuvanu testeninu. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI