TOKANJ GULAS
Ukoliko ste ljubitelj pikantnih ukusa, onda je ovo jelo pun pogodak za vas.
Potrebni sastojci:
600g svinjskog mesa;
1 paprika babura;
400g crnog luka;
1 kasika senfa;
2 kasike pavlake;
40ml vina;
2 cena belog luka;
So;
Biber.
Priprema:
Svinjsko meso i papriku isecite na stapice, a luk na rebarca. Meso dinstajte na malo ulja dok ne bude uprzeno. Luk malo dinstajte, dodajte papriku. Ostavite da se krcka. Kada postane gusto dodajte vino i pustite da se krcka jos 10 minuta, na jacoj vatri. Dodajte ostale sastojke i kuvajte 2 sata na tihoj vatri. Servirajte uz kuvanu testeninu.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!