KREM JECAM

Potrebni sastojci:

200g jecma;
Malo safrana;
Malo soli;
1 lovorov list;
2 cena belog luka;
100ml jogurta;
1 glavica crvenog luka;
50g pancete;
2-3 sargarepe;
1 brokoli;
1 kasika maslinovog ulja.


Priprema:

Skuvajte jecam u vodi zajedno sa safranom,  izmrvljenim lovorovim listom  i soli. U drugoj serpi obarite malo ocisceni i iseckani brokoli. Obareni brokoli isperite hladnom vodom kako bi zadrzao zelenu boju. U tiganju na maslinovom ulju prodinstajte iseckani crveni luk, narendanu sargarepu i pancetu. U ohladjeni i  procedjeni  jecam dodajte jogurt, iseckani beli luk i  dinstani luk sa  sargarepom i pancetom,  posolite po zelji. Polako promesajte i  sluzite sa salatom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI