KREM JECAM
Potrebni sastojci:
200g jecma;
Malo safrana;
Malo soli;
1 lovorov list;
2 cena belog luka;
100ml jogurta;
1 glavica crvenog luka;
50g pancete;
2-3 sargarepe;
1 brokoli;
1 kasika maslinovog ulja.
Priprema:
Skuvajte jecam u vodi zajedno sa safranom, izmrvljenim lovorovim listom i soli. U drugoj serpi obarite malo ocisceni i iseckani brokoli. Obareni brokoli isperite hladnom vodom kako bi zadrzao zelenu boju. U tiganju na maslinovom ulju prodinstajte iseckani crveni luk, narendanu sargarepu i pancetu. U ohladjeni i procedjeni jecam dodajte jogurt, iseckani beli luk i dinstani luk sa sargarepom i pancetom, posolite po zelji. Polako promesajte i sluzite sa salatom.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!