CORBAST PASULJ
Potrebni sastojci:
500g sitnog zutog pasulja;
100g luka;
Beli luk;
Biber;
Lovor;
Aleva paprika;
Zelen;
1 ljuta papricica (moze i ne mora);
Po zelji kobasice, slanina...
Priprema:
Pasulj potopite u vodu i stavite desetak minuta da vri, zatim procedite i bacite vodu. Dodajte luk, zelen, lovor, biber i ostale zacine i nalijte vodom. Stavite na laganu vatru da se kuva. Po zelji stavite kobasice, slaninu, suvo meso. Pasulj sluzite uz crni luk.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!