PIRE OD PASULJA

Potrebni sastojci:

300g kuvanog pasulja iz variva;

1/2 glavice crnog luka;

1 cen belog luka;

2-3 krompira;

1-2 sargarepe;

Malo mlevenog bibera;

1 kasika ulja;

2 kasicice mlevene crvene paprike;

50ml tecnosti iz variva;

Malo kuvanog dimljenog mesa. 


Priprema:

Pasulj iz variva procedite, dodajte bareni krompir i sargarepu, pa izgnjecite viljuskom. Beli luk oljustite i sitno iseckajte .

U tiganju zagrejte ulje, dodajte luk i proprzite ga do zlatno zute boje.  Zatim dodajte mlevenu crvenu papriku i iseckani beli luk i kratko proprzite. Dodajte pasirani pasulj te pobiberite. Kratko proprzite uz mesanje. Servirajte uz kuvano dimljeno meso, a moze biti izuzetan prilog uz peceno meso. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI