PIRE OD PASULJA
Potrebni sastojci:
300g kuvanog pasulja iz variva;
1/2 glavice crnog luka;
1 cen belog luka;
2-3 krompira;
1-2 sargarepe;
Malo mlevenog bibera;
1 kasika ulja;
2 kasicice mlevene crvene paprike;
50ml tecnosti iz variva;
Malo kuvanog dimljenog mesa.
Priprema:
Pasulj iz variva procedite, dodajte bareni krompir i sargarepu, pa izgnjecite viljuskom. Beli luk oljustite i sitno iseckajte .
U tiganju zagrejte ulje, dodajte luk i proprzite ga do zlatno zute boje. Zatim dodajte mlevenu crvenu papriku i iseckani beli luk i kratko proprzite. Dodajte pasirani pasulj te pobiberite. Kratko proprzite uz mesanje. Servirajte uz kuvano dimljeno meso, a moze biti izuzetan prilog uz peceno meso.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!