Potrebni sastojci: Za kore: 10 belanaca; 10 kasika secera. Za fil: 10 zumanaca; 10 kasika secera; 1 puding od vanile; 1 esencija od vanile; 8dl mleka; 500g slaga. Za dekoraciju: 200g cokolade za kuvanje i jagode po zelji. Priprema: Belanca umutiti u cvrst sneg pa postepeno dodavati kasiku po kasiku secera. Masu sipati u kesu za ukrasavanje ili na obicnoj kesici staviti vrh sprica i napuniti je. Na pek papiru u plehu od rerne praviti krugove od najmanjeg pa do zeljene velicine kore. Tako praviti cetiri kore. Susiti ih u rerni na 12 stepeni oko sat vremena. Slobodno staviti dva pleha u rernu i susiti sa strujanjem vazduha (cija ga rerna ima). Fil: Kuvati zumanca na pari sa 10 kasika secera. Kada se jaja zgusnu, dodati prethodno pomesan puding sa malo.mleka, dodati ostalo mleko, ukupno 3dl. U gotov fil sipati esenciju od vanile. Slag umutiti sa 5dl mleka i staviti secera po zelji. Kore pazljivo.skinuti sa papira, ako se i polome spojiti ih. Preko kore fil od vanile nanet...