KAJGANA OD PECURAKA
Potrebni sastojci:
6 jaja;
1 glavica crnog luka;
150g pecuraka;
Biber;
So;
Ulje za przenje;
Pola veze persunovog lista.
Priprema:
Iseckajte crni luk i proprzite na ulju. U medjuvremenu pecurke ocistite, operite i isecite tanko (za ovu kajganu mogu dobro posluziti i nogice od pecuraka). Dodajte pecurke luku, posolite, pobiberite i pirjanite poklopljeno na tihoj vatri. Kada pecurke omeksaju i puste sok, skloniti ih sa vatre, dodati prethodno umucena jaja, vratiti na vatru i zapeci. Na kraju dodati persunov list.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!