PUNJENO PILE

Potrebni sastojci:

1 pile;
200g mlevenog mesa;
200g prezli;
200g pecuraka;
200g slanine;
1dl mleka;
1 glavica crnog luka;
2 jaja;
Malo persuna;
So;
Ulje.
Priprema:

Crni luk sitno iseckajte,  dodajte mleveno meso, sitno iseckane pecurke, prezle,  sitno iseckane slanine,  jaja, mleko, so ili biljni zacin i malo persuna. Sve dobro izmesajte i tim filom punite pile. Pile prethodno  posolite sa svih strana, pa napunite  filom koji ste napravili, pricvrstite cackalicama  da fil ne iscuri. 
Pekac nauljiti,  staviti pile, preko pileta sipati malo ulja. Peci dok ne dobije  zlatnu boju u zavisnosti od tezine pileta otprilike 1-1,5 sati na 200 stepeni.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI