SPAGHETTI DI TOSCANA
Potrebni sastojci:
200g pancete;
250g sampinjona;
5dl paradajz sosa;
2-3 sveza paradajza;
400g spageta;
Govedja kocka za supu;
Vegeta po ukusu;
Seckani persun;
Bosiljak;
So i biber po ukusu.
Priprema:
Skuvajte spagete. U tiganju proprzite slaninu iseckanu na kocke. Posle kraceg przenja dodajte sampinjone isecene na listice a zatim i svezi paradajz isecen na kockice.
Kada je sve dobro proprzeno dodajte paradajz sos i sve ostale gore navedene zacine.
Gotov sos preliti preko kuvanih spageta.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!