PECENO PILE "A LA KAKA"

Potrebni sastojci:

1 pile;
Malo ulja;
So.

Za marinadu:

1 kasika belog vina;
2 kasike soja-sosa;
1/2 kasicice  secera;
3 kasike djumbira u prahu.

Priprema:

Pile ocistite i operite. Stavite ga u veci sud i marinirajte dva sata tako da pile bude dobro natopljeno.  Nakon toga pile izvadite da se dobro ocedi , a zatim ga stavite u pleh , posolite ga, prelijte sa malo ulja i pecite u rerni dok ne dobije zlatnu boju, na 200 stepeni oko sat vremena (u zavisnosti od tezine pileta).

Коментари

Постави коментар

Vaše mišljenje mi je važno!

Dragi čitaoci,

Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.

Hvala što ste ovde i što učestvujete!

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

ROLAT OD SPANACA

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM