GRASAK SA PILETINOM
Grasak je odlican izvor vitamina, gvozdja, vlakana, antioksidanata i proteina.
Potrebni sastojci:
450g smrznutog graska;
500g pileceg filea;
1 glavica crnog luka;
2 kasike maslinovog ulja;
1 puna kasicica zacinske paprike;
2 kasike brasna;
So;
Biljni zacin.
Priprema:
Na maslinovom ulju proprzite seckani crni luk, kada postane staklast dodajte piletinu isecenu na parcad. Kratko proprzite, dodajte grasak, sipajte vodu i malo secera (prstohvat) kuvajte 20 minuta, pa stavite zacinsku papriku. Dosipajte po malo vode da grasak ne bi zagoreo. Razmutite dve kasike brasna sa vodom i sipajte u grasak. Posolite. Kuvajte jos pet minuta, pa sklonite sa sporeta. Grasak je gotov. Prijatno!
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!