SVINJSKE KRMENADLE
Kada je u pitanju priprema mesa najbitnije su dve stvari, kvalitet mesa i tehnika pripremanja. Kako bi vam bile mekse kupujte krmenadle deblje i sa koskom, one tanje se lako isuse tokom przenja ili pecenja. Pre no sto krenete sa pripremom izvadite meso iz frizidera bar pola sata pre przenja/pecenja, natapkajte meso papirnim ubrusom time uklanjate nepotrebnu tecnost, utrljajte so i biber, zatim ga premazite uljem nemojte stedeti na ulju i ne sklanjajte masne delove mesa, jer ta masnoca daje socnost krmenadlama.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!