PASTIRSKA PITA
Potrebni sastojci:
30-45ml mleka;
5ml ulja;
3 krompira srednje velicine;
1 mala ili 1/2 vece glavice luka;
250g mlevenog mesa;
280ml kukuruza iz konzerve;
Aleva paprika;
So i biber po ukusu.
Priprema:
Prokuvajte krompir i od njega napravite pire. Sitno naseckajte luk i proprzite ga na ulju, zatim dodajte mleveno meso i dalje przite sve dok meso ne dobije tamnu boju. Dodajte so i biber.
U posebnoj nauljanoj posudi sipajte meso, redjajte red mesa , na to red kukuruza pa red pire krompira. Na vrhu mozete poredjati red tanko narezanog sira. Ukrasite mlevenom paprikom.
Pecite na 190 stepeni oko 25 minuta dok ne dobije zlatno-crvenkastu boju.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!