BELI PIRINAC
Potrebni sastojci:
500g pileceg belog mesa;
2 glavice crnog luka;
150g pirinca;
1 sargarepa;
Ulje;
Zacin po ukusu;
So po ukusu i malo bibera.
Priprema:
Iseckajte crni luk, sargarepu izrendajte pa proprzite na ulju. Dodajte sitno iseceno belo meso pa sve zajedno proprzite. Dodajte pirinac koji ste prethodno obarili.
Nalijte jednu casu vode, dodajte so, zacin i ko voli moze malo bibera.
Stavite u rernu da se zapece 20-25 minuta na 200 stepeni. Pirinac je gotov kada voda ispari.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!