DIMLJENI SVINJSKI VRAT
Ukusan i izdasan obrok, a tako jednostavan.
Potrebni sastojci:
400g dimljenog svinjskog vrata;
4 cena belog luka;
Malo persunovog lista;
1/2 limuna;
Ulje.
Priprema:
U tiganju podmazanom uljem stavite samleveni beli luk i komade suvog dimljenog vrata, proprzite sa obe strane oko 5 minuta.
Na kraju ih pospite persunovim liscem koji ste prethodno poprskali sokom od pola limuna.
Uz dimljeni svinjski vrat posluzite pomfrit, salatu po zelji i naravno casu dobrog crnog vina.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!