OMLET SA PECURKAMA

Potrebni sastojci:

3 jaja;
5-6 komada pecurki (vrganji, sampinjoni...);
1/2 struka praziluka;
2 prstohvata soli;
2 kasike maslaca;
3-4 kasike ulja.

Priprema:

Pecurke ocistite vlaznom krpom odsecite im drske, i isecite na kriske ili parcice kako god svejedno je.
Praziluk sitno iseckajte, posolite i proprzite na ulju dok ne omeksa.
Stavite i pecurke na 2-3 minuta zajedno sa maslacem malo ih proprzite dok ne ispari voda. 

Umutite jaja pa sipajte  preko pecurki i praziluka, kada pobele na krajevima presavijte omlet, nemojte mnogo zapeci okrenite drugu stranu omleta i vrlo malo zapecite i nju. 
Izvadite na tanjir i posluzite uz sezonsku salatu.

Коментари

Постави коментар

Vaše mišljenje mi je važno!

Dragi čitaoci,

Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.

Hvala što ste ovde i što učestvujete!

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

ROLAT OD SPANACA

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM