PITA SA PECURKAMA

 Kada kazemo pita kore su nam prva asocijacija na njih. Medjutim, postoje takodje i pite bez kora cija je osnova povrce, sir i meso. Evo jednog recepta za savrsenu i ukusnu pitu toliko da cete je odsad praviti samo ovako.


Potrebni sastojci:

300g sampinjona;

3 jajeta;

15 kasika brasna;

2,5dl jogurta;

Glavica crnog luka;

Kesica praska za pecivo;

So;

Ulje. 


Priprema:

Pecurke iseckati na listice pa izdinstati sa crnim lukom i zaciniti po ukusu. Umutiti jaja, dodati jogurt i brasno pomesano sa praskom za pecivo, pa sjediniti sa pecurkama. 

Smesu sipati u podmazan pleh i peci oko 35 minuta na 200 stepeni. 







Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI