STEVIN SENDVIC
Potrebni sastojci:
600-700g pilecih filea;
2 jaja;
4 kasike mleka;
100g brasna;
100g prezli;
2 paradajza;
1/4 glavice slatkog kupusa;
1 pavlaka;
Majonez;
Sir trapist;
So;
Ulje za przenje.
Priprema:
Filete belog mesa malo izlupajte cekicem za meso i posolite.
Zagrejte ulje u tiganju na srednjoj temperaturi, pa uvaljajte svaki komad mesa prvo u brasno, zatim u jaja koja ste razmutili sa malo mleka, a zatim u prezle.
Filete kratko przite dok blago ne porumene, odnosno dobiju zlatno zutu boju. Przene filete odlozite na ubrus.
Mladi kupus narendajte , posolite, dodajte malo ulja i stavite pola cepa alkoholnog sirceta, promesajte salatu.
Paradajz isecite na kriske.
Kifle za sendvice otvorite, pa jednu stranu premazite pavlakom, preko stavite salatu od kupusa, preko kupusa pilece filete, malo majoneza, paradajz i odozgo rendani sir.
Drugu stranu kifle možete takodje namazati majonezom ili pavlakom. Poklopite i sluzite.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!