ZAPECENA JAJA

Potrebni sastojci:

200g zelenih paprika;
150g parizera;
60g sira;
50g putera;
2 supene kasike ulja;
2 kasike paradajza;
1 crni luk;
So.

Priprema:

Crni luk iseckajte sitno pa proprzite na ulju,  dodajte na trake isecenu papriku i na komade isecenu salamu,  promesajte, dinstajte dok ne omekne. Zatim dodajte paradajz,  posolite po ukusu. 
Sipajte u maslacem podmazanu tepsiju. Preko pazljivo razbijte jaja.

Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 200 stepeni 20 minuta. 
Posle 25 minuta pospite jaja sirom i vratite u rernu da se jos malo zapece nekih 10 minuta.
Jelo sluziti sa barenim krompirom ili hlebom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI