KREM.SUPA OD SARGAREPE
Potrebni sastojci:
450g sargarepe iseckane;
2 velike kasike maslinovog ulja;
1 glavica crnog luka;
1 stabljika celera;
3 solje pileceg bujona;
1/4 solje mleka;
1 mala kasika cimeta;
So;
Biber;
Slatka ii kisela pavlaka.
Priprema::
Na laganoj vatri dinstati na ulju sve iseckano povrce i cimet desetak minuta. Zatim dodati pikeci bujon. Kuvati dok se povrce ne skuva. Kada je kuvano malo ohladiti i vratiti u serpu. Dodati mleko, so i biber i kuvati 5-6 minuta. Prilikom sluzenja dodati pavlaku.i cimet.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!