SPAGETI SA LIMUNOM I PARMEZANOM
Potrebni sastojci:
500g spageta;
2 zumanceta;
100g ribanog parmezana;
Parmezan u komadu;
Sok od pola limuna;
1-1,5dl maslinovog ulja;
Malo soli i bibera;
Limun bosiljak.
Priprema:
Spagete skuvati "al dente". U posudu staviti dva zumanca, ribani parmezan, sok od pola limuna, maslinovo ulje, malo soli i bibera, sitno iseceni limun bosiljak. Kada su spageti skuvani uzeti jednu kutlacu vode u kojoj su se kuvale i dodati u smesu sa zumancima i promesati. Odmah dodati procedjene, vruce spagete i dobro promesati. Servirati sa narendanim parmezanom.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!