PASULJ SUPA SA TESTENINOM
Potrebni sastojci:
250g pasulja po zelji;
4 kasike maslinovog ulja;
2 glavice crnog luka;
3 cesnja belog luka;
400g paradajza isecenog na kocke;
1 kasicica suvog origana;
1 kasicica paradajz koncetrata;
100g testenine;
1 kasika persuna;
So;
Biber.
Priprema:
Pasulj potopiti u vodi i ostaviti da nabubri preko noci. Pasulj kuvati oko 20 minuta ocediti i.ostaviti po strani. Isecen luk na kocke proprziti na ulju dok se ne zacakli. Dodati beli luk kao i paradajz, origano, koncetrat od paradajza. Dodati oko 1 litar vode, pasulj kuvati dok zrna ne omeksaju. Dodati testeninu posoliti i pobiberiti po ukusu. Na kraju dodati zacine.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!