PASULJ SUPA SA TESTENINOM

Potrebni sastojci:

250g pasulja po zelji;
4 kasike maslinovog ulja;
2 glavice crnog luka;
3 cesnja belog luka;
400g paradajza isecenog na kocke;
1 kasicica suvog origana;
1 kasicica paradajz koncetrata;
100g testenine;
1 kasika persuna;
So;
Biber.

Priprema:

Pasulj potopiti u vodi i ostaviti da nabubri preko noci. Pasulj kuvati oko 20 minuta ocediti i.ostaviti po strani. Isecen luk na kocke proprziti na ulju dok se ne zacakli. Dodati beli luk kao i paradajz, origano, koncetrat od paradajza. Dodati oko 1 litar vode, pasulj kuvati dok zrna ne omeksaju. Dodati testeninu posoliti i pobiberiti po ukusu. Na kraju dodati zacine.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI