KARADJORDJEVA SNICLA
Potrebni sastojci:
500g svinjskih odrezaka;
150g kajmaka;
2 jaja;
Brasno;
Prezle;
So.
Priprema:
Svinjske odreske dobro izlupajte da bi se potpuno istanjili i omeksali, pa na svaki odrezak stavite po malo kajmaka.
Uvijte meso kao rolat i pricvrstite svaki komad cackalicom. Odreske uvaljajte najpre u brasno zamocite ih zatim u umucena jaja i na kraju ih uvaljajte u prezle. Przite ih na vrelom ulju.
500g svinjskih odrezaka;
150g kajmaka;
2 jaja;
Brasno;
Prezle;
So.
Priprema:
Svinjske odreske dobro izlupajte da bi se potpuno istanjili i omeksali, pa na svaki odrezak stavite po malo kajmaka.
Uvijte meso kao rolat i pricvrstite svaki komad cackalicom. Odreske uvaljajte najpre u brasno zamocite ih zatim u umucena jaja i na kraju ih uvaljajte u prezle. Przite ih na vrelom ulju.
Коментари
Постави коментар
Ostavite komentar ukoliko vam se dopao neki recept.