POMODORI BRUSCHETTA
Idealno za veceru...
Potrebni sastojci:
1 baget;
200ml paradajz pirea;
2 kasike koncentrovanog paradajza;
1 konzerva tunjevine;
70-80g rendanog biljnog kackavalja.
Priprema:
Baget iseci na komade zeljene debljine. Paradajz pire i koncentrovani paradajz promesati, a kackavalj narendati.
Kriske bageta redjati u pleh oblozen pek papirom. Na svako parce staviti po malo smese od paradajza. Preko rasporediti po malo tunjevine (zajedno sa uljem iz konzerve). Sve posuti rendanim biljnim kackavaljem.
Zapeci u rerni zagrejanoj na 220 stepeni oko desetak minuta tek da se kackavalj malo otopi.
Potrebni sastojci:
1 baget;
200ml paradajz pirea;
2 kasike koncentrovanog paradajza;
1 konzerva tunjevine;
70-80g rendanog biljnog kackavalja.
Priprema:
Baget iseci na komade zeljene debljine. Paradajz pire i koncentrovani paradajz promesati, a kackavalj narendati.
Kriske bageta redjati u pleh oblozen pek papirom. Na svako parce staviti po malo smese od paradajza. Preko rasporediti po malo tunjevine (zajedno sa uljem iz konzerve). Sve posuti rendanim biljnim kackavaljem.
Zapeci u rerni zagrejanoj na 220 stepeni oko desetak minuta tek da se kackavalj malo otopi.
Коментари
Постави коментар
Ostavite komentar ukoliko vam se dopao neki recept.