POMODORI BRUSCHETTA
Idealno za veceru...
Potrebni sastojci:
1 baget;
200ml paradajz pirea;
2 kasike koncentrovanog paradajza;
1 konzerva tunjevine;
70-80g rendanog biljnog kackavalja.
Priprema:
Baget iseci na komade zeljene debljine. Paradajz pire i koncentrovani paradajz promesati, a kackavalj narendati.
Kriske bageta redjati u pleh oblozen pek papirom. Na svako parce staviti po malo smese od paradajza. Preko rasporediti po malo tunjevine (zajedno sa uljem iz konzerve). Sve posuti rendanim biljnim kackavaljem.
Zapeci u rerni zagrejanoj na 220 stepeni oko desetak minuta tek da se kackavalj malo otopi.
Potrebni sastojci:
1 baget;
200ml paradajz pirea;
2 kasike koncentrovanog paradajza;
1 konzerva tunjevine;
70-80g rendanog biljnog kackavalja.
Priprema:
Baget iseci na komade zeljene debljine. Paradajz pire i koncentrovani paradajz promesati, a kackavalj narendati.
Kriske bageta redjati u pleh oblozen pek papirom. Na svako parce staviti po malo smese od paradajza. Preko rasporediti po malo tunjevine (zajedno sa uljem iz konzerve). Sve posuti rendanim biljnim kackavaljem.
Zapeci u rerni zagrejanoj na 220 stepeni oko desetak minuta tek da se kackavalj malo otopi.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!