SPANAC KREM

Potrebni sastojci:
500g spanaca Frikom;
500ml mleka;
2 kasike brasna;
1 kasicica aleve paprike;
1 jaje;
5-6 cena belog luka;
1 pavlaka;
Ulje;
So;
Zacin.

Priprema:
Iseckati beli luk i proprziti malo na ulju, dodati alevu papriku i spanac, prziti jedno 5 minuta, potom dodati mleko i kuvati oko 15-tak minuta. Brasno umutiti sa malo vode i dodati u spanac, kuvati jos 5 minuta. Umutiti kiselu pavlaku sa jednim jajetom i sipati u krwm. Zaciniti i jelo je gotovo.
 Moze se jesti samostalno ili uz meso i przena jaja, kako god vam se dopada, u svakom slucaju ovako pripremljen spanac je veoma ukusan ja ga cesto pravim, moji ukućani ga obozavaju.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI