PILETINA U JOGURTU

Jako brz i ukusan rucak. Piletina je socna i mekana.

Potrebni sastojci:
2-3 parceta belog pileceg mesa;
1 velika solja jogurta;
1 kasicica senfa;
Po potrebi karija;
Po potrebi bibera;
1/2 limuna;
2 cena belog luka;
1/3 solje vode.

Priprema:
Meso iseckati na kockice i staviti u serpicu. Zaciniti solju, biberom i karijem. Dodati senf i sitno seckani beli luk. Sve izmesati kasikom da se zacinima sjedine sa celom kolicinom mesa, izmesati jogurt i vodu i preliti preko mesa. Sve izmesati kasikom da svaki komadic bude pod jogurtom. Sve staviti na slabu vatru i krckati dok meso ne omeksa. Bude jako brzo gotovo i jako ukusno. 

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI