PRZENI SARAN
Na meniju moje porodice cesto se nadje riba, obicno som, saran ili oslic. Granirung je bareno povrce, obicno sargarepa i grasak.
Potrebno je:
400g sarana;
2 jajeta;
Brasno;
So;
Biber;
Ulje;
3 sargarepe; i
250g graska.
Priprema:
Sarana isecite na filete, posolite i pobiberite. Zatim uvaljajte u brasno i umucena jaja. Planirane filete przite u tiganju sa zagrejanim uljem da porumeni sa obe strane. Posebno obarite seckanu sargarepu, posebno grasak. Pohovanog sarana servirajte s obarenom sargarepom i graskom.
Potrebno je:
400g sarana;
2 jajeta;
Brasno;
So;
Biber;
Ulje;
3 sargarepe; i
250g graska.
Priprema:
Sarana isecite na filete, posolite i pobiberite. Zatim uvaljajte u brasno i umucena jaja. Planirane filete przite u tiganju sa zagrejanim uljem da porumeni sa obe strane. Posebno obarite seckanu sargarepu, posebno grasak. Pohovanog sarana servirajte s obarenom sargarepom i graskom.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!