SOS ZA SVE VRSTE MESA
Potrebni sastojci:
200g feta sira;
1 casa kisele pavlake;
4 cesnja belog luka;
2 kasike majoneza;
1 mala kasicica vinskog sirceta;
Malo iseckanog persuna;
Vrlo malo soli.
Priprema:
U dubljoj posudi razmrviti sir viljuskom. Dodati kiselu pavlaku i umutiti viljuskom da se dobije kremasta masa. Zatim dodati sitno iseckan beli luk, majonez, vinsko sirce i po zelji iseckati persun i so.
Sve takodje viljuskom sjediniti i ostaviti u frizideru da odstoji 1 sat.
Posluziti kao sos uz svaku vrstu mesa.
200g feta sira;
1 casa kisele pavlake;
4 cesnja belog luka;
2 kasike majoneza;
1 mala kasicica vinskog sirceta;
Malo iseckanog persuna;
Vrlo malo soli.
Priprema:
U dubljoj posudi razmrviti sir viljuskom. Dodati kiselu pavlaku i umutiti viljuskom da se dobije kremasta masa. Zatim dodati sitno iseckan beli luk, majonez, vinsko sirce i po zelji iseckati persun i so.
Sve takodje viljuskom sjediniti i ostaviti u frizideru da odstoji 1 sat.
Posluziti kao sos uz svaku vrstu mesa.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!