SLADAK KUPUS

Potrebni sastojci:
500g juneceg mesa;
1kg svezeg kupusa;
3 glavice crnog luka;
1dl ulja;
1 paprika;
2 paradajza;
5 zrna bibera;
1 veca sargarepa;
1 kasika brasna;
1 kasikica aleve paprike;
So.

Priprema:
Na zagrejanom ulju dinstati iseckan crni luk i meso iseceno na komade. Kada meso omeksa dodati sargarepu isecenu na tanke kolutove i kupus isecen na reznjeve, posle desetak minuta dodati kasiku brasna, alevu papriku, biber u zrnu, isecenu papriku i paradajz. Potom naliti vodom da ogrezne, posoliti po ukusu, poklopiti i kuvati na tihoj vatri oko pola sata.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI