BAJADERA OD PILECEG BELOG MESA

Ukusno i vrlo karolicno.

Potrebni sastojci:

2 veca parceta belog mesa bez kostiju;
Senf;
1 pavlaka;
200g kackavalja;
300g suvog vrata;
2 jajeta;
3 cena belog luka;
So.

Priprema:

Iseci i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poredjati u podmazanu vatrostalnu ili bilo kakvu malo vecu ciniju ili tepsiju. Tako pripremljeno belo meso premazati senfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kackavalj poredjati suvi vrat i opet premazati senfom. 
Iseci kackavalj na listice i staviti preko suvog vrata. Umutite jaja sa pavlakom i preliti preko svega.
Peci oko 30 minuta u rerni na 200 stepeni.
Ostaviti da se ohladi i iseci kao bajadere.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI