BAJADERA OD PILECEG BELOG MESA
Ukusno i vrlo karolicno.
Potrebni sastojci:
2 veca parceta belog mesa bez kostiju;
Senf;
1 pavlaka;
200g kackavalja;
300g suvog vrata;
2 jajeta;
3 cena belog luka;
So.
Priprema:
Iseci i izlupati snicle belog mesa, posoliti i poredjati u podmazanu vatrostalnu ili bilo kakvu malo vecu ciniju ili tepsiju. Tako pripremljeno belo meso premazati senfom i posuti sitno seckanim belim lukom. Preko toga narendati kackavalj poredjati suvi vrat i opet premazati senfom.
Iseci kackavalj na listice i staviti preko suvog vrata. Umutite jaja sa pavlakom i preliti preko svega.
Peci oko 30 minuta u rerni na 200 stepeni.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!