PECENI KROMPIR SA PARMEZANOM
Potrebni sastojci:
6-7 krompira;
2 supene kasike maslinovog ulja;
1/2 solje parmezan sira;
1-2 supene kasike belog luka u prahu;
1 mala kasicica soli i mozete dodati i 1 supenu kasiku iseckanog persuna ako volite kombinaciju persuna i krompira.
Priprema:
Krompir dobro oprati i iseci na stapice. Pripremljeni krompir staviti u ciniju dodati sve gore navedene sastojke. Polako promesati. Staviti krompir na tepsiju oblozenom papirom za pecenje.
Peci 15 minuta na 225 stepeni. Izvaditi iz rerne promesati i peci jos 15-20 min.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!