KREATIVNE IDEJE

Kreativne ideje koje ce osveziti vasu rutinu spremanja rucka.
1. Ako vam je kuvanje postalo svakodnevna rutina, prvo sto treba da uradite jeste da izazovete sebe i isprobate nesto van zone konfora! Stalno postavljajte nove kulinarske ciljeve, ne plasite se neuspeha. Pocevsi od nove liste sastojaka, recepata, pa sve do onih savrseno serviranih jela koje vidimo po restoranima.
2. Kuvajte sa decom
Oni nemaju unapred osmisljene ideje kako bi trebalo da izgleda jelo koje spremate tako da deca mogu da pokrenu vasu mastu.
 
3. Svake nedelje isprobajte neki novi recept.
Nemojte ici strogo po knjizi uvek je zabavno igrati se sastojcima i idejama. Na taj nacin cete u kontinuitetu napredovati i uciti nove stvari!
4. Osvezite svoju kuhinju novim elementima
Ambijent u kojem radite ima dosta uticaja na vase raspolozenje sto direktno utice na hranu koju spremate. Bitno je da svaki obrok napravite s ljubavlju. Ukoliko je renoviranje kuhinje preveliki zalogaj uvek mozete poceti od nekih sitnijih detalja i dekoracija.
5. Dekoracija na tanjiru
Ovaj korak vecina nas preskoci. Ali ukoliko vam dolaze gosti ili zelite da iznenadite nekoga prelepom dekoracijom na tanjiru to mozete uraditi raznim povrcem, vocem i namazima. Internet je prepun dekoracija i nece vam biti potreban nikakav poseban alat, vec samo malo vremena i kreativnosti.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI