BROWNIE KOCKE

Neodoljivo i cokoladno.




Potrebni sastojci:

200ml kisele pavlake;
200g secera;
150g brasna;
3 kasike kakao praha;
1 kasicica cimeta;
1 kasika vanilin secera;
80ml ulja;
1 kasicica praska za pecivo.

Preliv:

100g cokolade;
50ml mleka;
1 kasika secera;
1 kasika ulja.





Priprema:

Sve sastojke za testo umititi, podmazati i pobrasniti manji pleh, usuti masu i peci na 180 stepeni oko 30 minuta.
Za preliv pomesati cokoladu sa secerom, uljem i mlekom i otopiti je, ali paziti da ne prokuva smesa.
Kolac ohladiti i sluziti. Pecen kolac prohladiti i preliti vrucim prelivom.


Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI