KREM SUPA OD PECURAKA
Potrebni sastojci:
250g sampinjona;
1 limun;
1 pileca kocka za supu;
200ml kisele pavlake;
Pola kasicice majcine dusice;
1 glavica crnog luka;
Ulje;
So;
Biber.
Priprema:
Luk proprziti. Sampinjone iseci na listice, kada luk omeksa dodati sampinjone. U drugi sud staviti kocku za supu i naliti vodom. Limunov sok dodati u sampinjone. Zaciniti i promesati. Sipati supu u sud u koji su se przile sampinjone. Izmiksati smesu od sampinjona i vratiti u corbu. Kada corba provri, skloniti sa sporeta, dodati pavlaku i promesati.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!