NAPITAK ZA ZDRAVU JETRU

Jetra ucestvuje u procesu obnavljanja krvi. Takodje, pomaze pri jacanju i stimulaciji probave u organizmu. Obavlja jos jednu vaznu funkciju: ona cisti krv i eliminise sve toksine i necistoce iz nje.
Otuda je jasno da je cista jetra - zdravlje, vitalnost, energija, lep izgled i dobro raspolozenje.
Najbolje sredstvo za prevenciju, za zdravu jetru je njeno svakodnevno ciscenje. Svako jutro na prazan zeludac popijte kasiku maslinovog ulja pomesanog sa kasikom limunovog soka. Posle toga mozete uzivati u dorucku.
Ovaj "koktel" mozete pripremati celi zivot, jer su oba sastojka obicne zivotne namirnice.
Posle vec prvih mesec dana oseticete promene. Vas izgled ce se poboljsati, nestace tamni krugovi ispod ociju, ten ce postati sveziji, a izgled podmladjen. Creva ce raditi kao sat, zaboravicete na zatvor i probleme sa probavon. Osecacete se zdravo s puno vise energije.
Maslinovo ulje kao ni jedan drugi proizvod pomaze kod otvaranja kanala jetre i zucne kese. Zuc je aktivan u procesu probave i ubrzava rad creva. Isti ucinak na probavu imaju limun i brusnica.
Korisne osobine limuna su dobro poznate svima. Prvo limun je izvanredan izvor vitamina C. Drugo on temeljno cisti krvne sudove od naslaga holesterola i doprinosi ciscenju jetre.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI