SOCNE SNICLE IZ RERNE
Potrebni sastojci:
500g svinjskog buta (moze i teleci but);
2dl piva;
2dl paradajz soka;
2dl mleka;
3-4 cena belog luka;
1 kasika seckanog persuna;
So;
Mleveni biber;
Brasno.
Priprema:
Meso iseci na snicle, izlupati, posuti sa malo soli i mlevenim biberom. Svaku sniclu uvaljati u brasno sa jedne i druge strane i poredjati u posudu za pecenje prethodno podmazanu uljem.
U posudu pomesati pivo, paradajz sok, mleko, beli luk potisnut na spravi za beli luk, 1 kasiku seckanog persuna, so, mleveni biber.
Snicle preliti sosom, pokriti sa alu-folijom izbusenom cackalicom i peci na 200 stepeni 30 minuta, skinuti foliju i peci jos 30 minuta.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!