GARIN PAPRIKAS
Potrebni sastojci:
500g junetine bez kostiju;
5 glavica crnog luka;
3 krompira;
1 paprika babura;
1 sargarepa;
1 kasika mlevene paprike;
1 dl ulja;
120g brasna;
2 jajeta;
1 paradajz;
1dl vina;
So;
Biber;
Kim.
Priprema:
Junece meso iseci na sitnije komade i sitno iseckan crni luk, pa prziti na ulju. Dodati isecenu papriku, sargarepu isecenu na kolutove i paradajz, pa dinstati dok meso malo ne omeksa. Posuti mlevenom paprikom i doliti vodu. Ostaviti da se kuva na laganoj temperaturi. Dodati na kocke isecen krompir i kuvati jos pola sata. Dok traje kuvanje napraviti noklice.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!