KOKO MASKA ZA LICE

Postoji odlicna procedura koja je alternativa skupoj plasticnoj hirurgiji. U pitanju je cudesna maska za zatezanje lica, koja ima moc da izbrise i do deset godina. Maska je potpuno prirodna, a zapravo zateze kozu i bolje od botoksa.

Potrebni sastojci:

1 belance;
Pola kasicice limunovog soka;
Pola kasicice kokosovog ulja.

Priprema:

Uzeti jaje srednje velicine i odvojiti belance od zumanca. Staviti belance u malu posudu i umutiti ga do stvaranja guste pene. Zatim dodati limunov sok i kokosovo ulje i ponovo umutiti.
Masku naneti na ocisceno lice i ostaviti da deluje 10-15 minuta. Kada se maska osusi isprati je toplom vodom ili cajem od kamilice. Za postizanje optimalnog rezultata dovoljno je primenjivati ovu masku dva puta nedeljno.
Prednosti kokosovog ulja za negu lica u sastavu ove maske zaista su mnogobrojne i slobodno mozemo reci da je ovo ulje sa pravom sve popularnije iz dana u dan, kako u svetu tako i kod nas. 
Inace stalno koriscenje kokosovog ulja umesto nocnih krema najbolji je nacin da sprecite starenje vase koze. Vrlo mala kolicina ovog cudesnog ulja u stanju je da podmladi vasu kozu, cineci vas ten besprekornim, a kozu cistijom i lepsom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI