KREM SA COKOLADOM I BEJLISOM

Potrebni sastojci:

200g mascarpone sira;
3 kasike Nutele (tecna cokolada);
1 kasika bejlisa;
30g kikirikija;
1 kasicica granula nes kafe;
1 kasika secera u prahu;
20ml vode.

Priprema:

U posudu staviti sastojke, sa izuzetkom kikirikija, vode i rastvorivom nes kafom u granulama.
Promesati u ujednacenu glatku smesu. Nakon toga u case sipati nes kafu i vodu i umutiti mikserom za frape dok se ne stvori pena. Nakon toga dodati ovu penu u posudu sa cokoladom i promesati.
Sipati krem u case. Kikiriki iseci na sitno i staviti preko krema u casama. 
Staviti u frizider na nekoliko sati pre nego sto se servira cokoladni krem.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI