KREM SA COKOLADOM I BEJLISOM
Potrebni sastojci:
200g mascarpone sira;
3 kasike Nutele (tecna cokolada);
1 kasika bejlisa;
30g kikirikija;
1 kasicica granula nes kafe;
1 kasika secera u prahu;
20ml vode.
Priprema:
U posudu staviti sastojke, sa izuzetkom kikirikija, vode i rastvorivom nes kafom u granulama.
Promesati u ujednacenu glatku smesu. Nakon toga u case sipati nes kafu i vodu i umutiti mikserom za frape dok se ne stvori pena. Nakon toga dodati ovu penu u posudu sa cokoladom i promesati.
Sipati krem u case. Kikiriki iseci na sitno i staviti preko krema u casama.
Staviti u frizider na nekoliko sati pre nego sto se servira cokoladni krem.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!