BORANIJA SA MESOM
Potrebni sastojci:
500g boranije;
500g juneceg ili svinjskog mesa;
4 glavice crnog luka;
1 kasika mlevene paprike;
1 paradajz;
100g kackavalja;
4 jajeta;
2 sveze paprike;
1 casa kisele pavlake;
So.
Priprema:
Sitno iseceno meso dinstati na ulju sa sitno seckanim lukom uz povremeno dolivanje mlake vode. Dodati so, mlevenu papriku, promesati i naliti vodom da meso ogrezne. Dodati oljusten i sitno iseckan paradajz kao i seckane paprike, a preko ovoga sipati boraniju koja je prethodno obarena u slanoj vodi. Preliti boraniju pavlakom, posuti rendanim kackavaljem i preko svega razbiti jaja. Staviti sve u zagrejanu rernu i peci oko 30 minuta.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!