BORANIJA SA MESOM

Potrebni sastojci:

500g boranije;
500g juneceg ili svinjskog mesa;
4 glavice crnog luka;
1 kasika mlevene paprike;
1 paradajz;
100g kackavalja;
4 jajeta;
2 sveze paprike;
1 casa kisele pavlake;
So.

Priprema:

Sitno iseceno meso dinstati na ulju sa sitno seckanim lukom uz povremeno dolivanje mlake vode. Dodati so, mlevenu papriku, promesati i naliti vodom da meso ogrezne. Dodati oljusten i sitno iseckan paradajz kao i seckane paprike, a preko ovoga sipati boraniju koja je prethodno obarena u slanoj vodi. Preliti boraniju pavlakom, posuti rendanim kackavaljem i preko svega razbiti jaja. Staviti sve u zagrejanu rernu i peci oko 30 minuta.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI