KISELI SAMPINJONI
Potrebni sastojci:
500g sampinjona;
2 kasike maslinovog ulja;
2 kašike sirceta;
1 cen mlevenog belog luka;
1/4 solje naseckanog crvenog luka;
1 kasicica origana;
2 kasike persuna;
1/2 kasicice soli;
1/2 kasicice bibera u zrnu;
1/2 kasicice semena od koriandera.
Priprema:
Sampinjone ocistiti, otkinuti drske i kuvati u slanoj vodi par minuta.
Kuvane sampinjone ocediti.
U ciniju usuti sve navedene sastojke i dodati ohladjene sampinjone. Promesati i drzati u frizideru preko noci do sluzenja.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!