PECENI SARAN SA BELIM LUKOM
Potrebni sastojci:
Saran od 1kg;
6 cena belog luka;
6 kasika sirceta;
1 mala kasika brasna;
1/2 male kasike soli;
Vezica persunovog lista;
1/2 male kasike mlevene paprike;
Malo bibera;
4 kasike ulja.
Priprema:
Ociscenu ribu osoliti, napraviti razreze nozem i sve napuniti sa pola kasicice soli i premazati cenom belog luka. Ribu staviti u vatrostalnu ciniju da lezi na stomaku i preliti vrelim uljem i zacinom.
Коментари
Постави коментар
Vaše mišljenje mi je važno!
Dragi čitaoci,
Želim da čujem vaše utiske! Molim vas da popunite obrazac ispod i podelite svoje mišljenje, sugestije ili predloge. Vaši komentari mi pomažu da sadržaj bude još bolji.
Hvala što ste ovde i što učestvujete!