SALATA SA TUNOM

Potrebni sastojci:

200g sargarepe;
100g graska;
Pola manje glavice crnog luka;
3 crne masline;
5 kiselih krastavaca;
100g kukuruza;
Sirce;
So;
50g komadica tune iz konzerve.

Priprema:

Iseci sargarepu na kockice, crni luk iseci sto sitnije i zajedno sa graskom i kukuruzom staviti da se kuva. Za to vreme iseckati krastavce na kockice i masline na kolutice. Kuvati povrce, iscediti i ostaviti da se ohladi pa ga kasnije sjediniti sa maslinama i krastavcima. Dodati ocedjenu tunu, malo sirceta (ili bolje sirce od kiselih krastavaca) i so. Sve dobro izmesati i staviti u frizider da se ohladi, pa sluziti.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI