PILEĆA KRILCA IZ RERNE

Kada nemate baš puno vremena za spremanje ručka, a ne znate šta biste kuvali evo jednog recepta za ukusan i brz ručak - pileća krilca iz rerne.
Potrebni sastojci:
1kg pilećih krilaca;
1 kašika soli;
1 kašika crvene aleve paprike;
1 glavica belog luka, i
2-3 kašike maslinovog ili suncokretovog ulja.
Priprema:
Pileća krilca dobro usoliti i posuti alevom paprikom. Poredjati u pleh obložen papirom za pečenje. Beli luk ne guliti nego ga staviti u ljusci po krilcima. Peći na 220 stepeni dok krilca ne dobiju zlatno -žutu boju. Služiti uz sezonsku
salatu. Uz krilca možete dodati i krompir, tako ćete imati kompletan obrok.

Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI