ZAPEČENA JAJA

Evo jednog brzog i ukusnog jela - zapečena jaja

Recept
Potrebni sastojci:
200g zelenih ili crvenih paprika;
150g parizera;
4 jaja;
50g putera;
2 supene kašike ulja;
2 kašike paradajza;
1 crni luk; i
So i malo peršuna.
Priprema:
Luk propržiti na ulju, dodati na trake isečenu papriku i na komadiće isečen parizer. Dodati paradajz, posoliti i sipati u podmazanu tepsiju. Preko pažljivo razbiti jaja. Peći u prethodno zagrejanoj rerni. Posle 20 minuta pospite jaja rendanim sirom ili izmrvljenim i vratite u rernu da se još malo zapeče. Kada je gotovo posuti odozgo malo peršuna. Jelo služiti sa barenim krompirom ili hlebom.


Коментари

Популарни постови са овог блога

KIS SA SIROM I SUNKOM

SVINJSKI GULAS SA CRNIM VINOM

POSNI PASULJ NA VODI